Despre noi

stethoscope-on-laptop _02

Misiunea noastră este să oferim soluții IT care să dea valoare adăugată companiei tale și te sprijine în dezvoltarea ei.

Vedem în IT o cheie de îmbunătățire a rezultatelor muncii tale. Din experiența noastră, știm că IT-ul este un element cheie în dezvoltarea oricărei companii, mari sau mici. De aceea, soluțiile noastre IT sunt modulate în simbioză cu strategiile de dezvoltare a companiilor care ne solicită expertiza.

De obicei, clienții noștri ne solicită pentru:

  1. Crearea unei strategii IT
   De regulă, suntem solicitați să evaluăm situația existentă. La nevoie, propunem crearea unei infrastructuri noi, cu sisteme și programe scalabile, care să asigure necesitățile actuale și de perspectivă ale companiei.
  2. Dezvoltarea de platforme software la cheie
   Oferim clienților noștri cele mai bune soluții custom, personalizate să răspundă perfect nevoilor acestora. Contribuim, prin pachetele și platformele pe care le dezvoltăm, atat la rezolvarea punctuală a unor probleme sau provocări specifice clientului, dar și la succesul afacerii acestuia.
  3. Optimizarea performanței IT
   Uneori companiile pot avea un departament IT care nu funcționeză la parametri optimali, ceea ce frânează activitatea și aduce insatisfacție angajaților și clienților. În funcție de caz, încercăm optimizarea activității IT prin metode noi de reducere a costurilor și de îmbunătățire a performanței. Alteori, colaborarea ia forma externalizării departamentului IT sau furnizării de servicii focalizate.
  4. Promovarea imaginii online
   În era digitală, prezența online este esențială. Promovăm și gestionăm imaginea online a clienților noștri prin crearea de website-uri, design web, social media și altele.

37.Memo clip modif

Valorile noastre, în raport cu clienții:

 1. Soluții eficiente
 2. Promptitudine
 3. Echipamente de calitate
 4. Soluții de durată la costuri juste