Dezvoltare Software

 

SERVICII DE DEZVOLTARE PROGRAME SOFTWARE

De fiecare dată când suntem contractați să dezvoltăm “la cheie” o solutie software, știm că experienta utilizatorului trebuie să fie una plăcută, simplă și eficientă. O aplicatie software este de succes dacă reflectă în ecrane și funcții automatizate nevoile exacte ale beneficiarului său, oferindu-i astfel un instrument care să-l ajute în procesul decizional.

pifhipocrateAvem expertiza:
– să realizam analiza de procese complexe și să documentăm fluxuri informaționale existente și să proiectăm altele mai fiabile
– să proiectăm sisteme informatice, inclusiv rețele de calculatoare;
– să îmbunătățim procese de business prin TIC (Tehnologia informației și a comunicațiilor);
– să optimizăm costuri IT precum telecom, personal, furnizori specializați;
– să securizăm date și rețele de calculatoare;
– să concepem aplicații web si mobile;
– să îmbunătățim sisteme de operare, echipamente și aplicații

pifhipocratePașii noștri de lucru:

1.Identificăm ce ai cu adevărat nevoie
2.Acordăm timpul potrivit pentru a-ti oferi soluțiile cele mai potrivite pentru business-ul tău
3. Livrăm rezultatele așteptate la timp, oferind servicii de project management
4. Oferim support pe durate determinate de comun accord, functie de nevoile tale.
Știm că IT-ul este de cele mai multe ori o “limba străină” pentru clienți. De aceea, comunicăm și furnizăm soluții care sunt înțelese de către oricine din afara domeniului IT, iar solutiiile oferite vor furniza  o experientă plăcută utilizatorilor săi.

pifhipocrateReperele noastre profesionale

Pentru consultanță, practicăm o metodologie bazată un sistem de referință internațional – ITIL.
ITIL este unul din cele mai bune standarde din lume în domeniul managementului serviciilor, conceput și deținut de Guvernul Marii Britanii pentru mediul privat și public.
Abordarea noastră în domeniul consultanței este inspirată, de asemenea, de Peter Block, consultant de renume mondial și autor al uneia din cele mai cunoscute cărți în domeniul consultanței – Flawless Consultancy

pifhipocrateTarifele noastre
Încercăm să îți oferim cele mai bune soluții la costuri cât mai performante. De aceea, noi lucrăm cu obiectivele tale finale în minte și nu avem tarif pe oră, ci pe rezultate livrate.
Dacă vrei să știi la ce cost se ridică consultanța de care ai nevoie, scrie-ne la contact [at] hipocrate-solutii.ro și îți oferim o estimare în max 48 de ore.

pifhipocrateAflă mai multe!
Dacă vrei să obții rezultate cât mai bune de la un consultant, îți recomandăm să citești articolul nostru “Ce să ceri unui consultant IT”.