Management proiecte ITMANAGEMENT DE PROIECTE IT

Când vrei să îți dezvolți afacerea sau pur și simplu să îți actualizezi infrastructura informatică cu una de ultima generație, noi ne asumăm această misiune ca pe un proiect în sine.

Avem experiență în management de proiecte IT și am dus la îndeplinire proiecte IT complexe pentru companii mari, începând de la cablare structurată până la implementarea de soluții software integrate.

pifhipocrateAvem expertiza:

– să îți proiectăm sistemul informatic, inclusiv să proiectăm rețeaua de calculatoare;

– să documentăm fluxul informațional existent și să proiectăm unul mai fiabil, dacă este cazul;

– să achiziționăm și să montăm noi echipamente la prețul just și calitatea de care ai nevoie;

– să optimizăm costurile IT existente: telecom, personal, furnizori specializați;

– să te conectăm la Internet, să facem interconectare între sedii, VPN (Virtual Private Network);

– să creăm sau să îmbunătățim sistemele de operare, echipamentele și aplicațiile;

– să creăm un sistem de securizare a datelor și a rețelei de calculatoare.

pifhipocratePașii noștri de lucru:
1. Identificăm ce obiective ai;
2. Îți prezentăm proiectul IT (cu obiective SMART, metodologie, calendar de lucru, planul de riscuri și sustenabilitatea lui);
3. Implementăm proiectul
4. Evaluăm rezultatele 

Știm că IT-ul este de cele mai multe ori o “limba străină” pentru clienți. De aceea, comunicăm și furnizăm soluții care sunt înțelese de către oricine din afara domeniului IT.

pifhipocrate Reperele noastre profesionale
Suntem certificați ITIL, care este de referință pentru furnizorii de servicii IT din întreaga lume. ITIL este conceput și deținut de Guvernul Marii Britanii
Folosim în egală măsură metode și tehnici specifice altor standarde internaționale precum PMP – Project Management Professional și Prince 2.

pifhipocrateTarifele noastre
Practicăm o tarifare la obiective și rezultate livrate. De aceea, avem nevoie să știm ce dorești să obții ca să ne dăm seama la ce cost ajunge proiectul pe care vrei să îl pui în practică. Dacă vrei să știi la ce cost se ridică proiectul tău IT, scrie-ne la contact [at] hipocrate-solutii.ro și îți oferim o estimare.

pifhipocrateAflă mai multe
Dacă vrei mai multă valoare și un standard profesional de la furnizorul tău IT, atunci citește articolul nostru despre Schimbarea de paradigmă – de la IT la ITSM.